1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАФиладелфия приключи с Вашингтон (видео)

Филаделфия приключи с Вашингтон (видео)

4-1 за Сиксърс и полуфинал на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия си проправи път до полуфиналите в Източната конференция на НБА. Сиксърс сложиха точка на спора в серията с Вашингтон с 4-1 победи, след като отказаха съперника със 129:112 у дома пред повече от 15 000 зрители.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд не взе участие в срещата за Фили, заради травма в коляното. В негово отсъствие Сет Къри наниза рекордните за себе си в плейофите на НБА 30 точки. Тобайъс Харис се отчете с 28, 9 борби и 6 асистенции. Бен Симънс оформи своя трети трипъл-дабъл в елиминациите – 19 точки, 10 борби и 11 асистенции.

Брадли Бийл бе най-добър за Вашингтон с 32 точки и 7 борби. Ръсел Уестбрук остана с 24, 8 борби и 10 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Сиксърс изнесоха по-силно второ полувреме, в което реализираха общо 64 точки срещу 49 за съперника. Освен това, домакините направиха и повече асистенции – 28 срещу 22 завършващи подавания за Уизърдс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите в НБА Филаделфия ще има за съперник Атланта. Играе се до четири победи от седем двубоя. Първият мач е на 6 юни.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ВАШИНГТОН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани