21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАФиладелфия помрачи дебюта на Уестбрук за Вашингтон (видео)

Филаделфия помрачи дебюта на Уестбрук за Вашингтон (видео)

Сиксърс без загуба у дома повече от година в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия продължава да няма загуба у дома в НБА повече от година. Успешната серия бе пренесена и през 2020/2021, след като Сиксърс надвиха Вашингтон със 113:107.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд нямаше спиране за Филаделфия и оформи дабъл-дабъл – 29 точки и 14 борби. Шейк Милтън се включи от пейката с 19. Бен Симънс се разписа с 16 точки, 9 борби и 7 асистенции.

Брадли Бийл бе най-добър за Вашингтон с 31 точки. Ръсел Уестбрук дебютира с трипъл-дабъл – 21, 11 борби и 15 асистенции. Давис Бертанс остана с 14 точки. В първия си официален двубой в НБА бившият играч на Макаби Тел Авив Дени Авдия вкара 7 точки, след като започна сред титулярите.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Джоел Ембийд се развихри през последната четвърт и навъртя 15 точки, като бе точен в пет поредни атаки, за да изведе Филаделфия напред с 10 точки. За успеха на Сиксърс допринесе и Бен Симънс, който се отличи със забивка в заключителните моменти.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 декември Вашингтон ще приеме Орландо, а Филаделфия ще играе с Ню Йорк.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ВАШИНГТОН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани