8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАФиладелфия отметна и Бостън (видео)

Филаделфия отметна и Бостън (видео)

24-ти успех за Сиксърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия триумфира в НБА за осми път в последните си девет мача. Сиксърс се наложиха над Бостън със 111:99 у дома, за да запишат общо 24-ти успех в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд и този път поведе колоната на реализаторите за Филаделфия след 25 точки, 13 борби и 6 асистенции. Тайриз Макси добави 23 и 5 асистенции. Тобайъс Харис и Сет Къри вкараха по 17 точки, като първият овладя и 9 борби.

Джейлън Браун бе най-резултатен за Бостън с 21 точки. Джейсън Тейтъм оформи дабъл-дабъл – 20 и 11 борби. Пейтън Причард остана със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс се изстреляха напред още в началото, след като направиха серия от 28-2, за да поведат с 32:14 в края на първата част. Домакините достигнаха до аванс от 22 точки през първото полувреме, а след почивката Селтикс така и не успяха да направят разликата едноцифрена.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Филаделфия ще спори с Маями, а Бостън бъде домакин на Чикаго. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани