21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАФиладелфия без Джоел Ембийд за неопределено време

Филаделфия без Джоел Ембийд за неопределено време

Центърът е с фрактура на окото и сътресение

Филаделфия остава без своя лидер Джоел Ембийд за неопределено време. Според медиите отвъд океана, участникът в 5 издания на Мача на звездите е аут, заради фрактура в дясното око и сътресение.

28-годишният камерунец е получил травмата при сблъсък с Паскал Сиакам в мач №6 от серията с Торонто. Сиксърс сложиха точка на спора в елиминациите от първия кръг на Изток преди ден след 4-2 победи.

Филаделфия без милост срещу Торонто за 4-2 в серията (видео)

Джоел Ембийд е подложен на преглед в петък, като все още не е ясно колко време ще бъде извън игра. Остава открит въпросът дали центърът ще трябва да се подложи на операция. Има вероятност той все пак да се завърне на паркета.

Според първоначалните прогнози, Джоел Ембийд няма да бъде по екип поне 5 дни. Това означава, че 213-сантиметровият баскетболист ще пропусне старта на полуфиналите на Изток срещу Маями.

В първия кръг на елиминациите на Изток срещу Торонто Джоел Ембийд записва средно по 26.2 точки и 11.3 борби за Филаделфия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани