13.9 C
София
понеделник, май 20, 2024
НачалоБългарияФИБА наказа Теодора Динева до октомври 2026 г. за участие в залози

ФИБА наказа Теодора Динева до октомври 2026 г. за участие в залози

Причината за санкцията на баскетболистката е нарушаване на Етичния кодекс

ФИБА наложи наказание на българската баскетболистка Теодора Динева. Доскорошната национална състезателка получи забрана за участие във всички дейности на ФИБА или свързани с нея такива.

Санкцията вече влезе в сила и е до 25 октомври 2026 г., а причината е нарушаване на Етичния кодекс, интегритет и участие в залози. БФБаскетбол също бе в сътрудничество и комуникация с ФИБА от началото на разследването на случая до получаване на официалното решение.

Федерацията подкрепя политиката на ФИБА и няма да толерира дейности, противоречащи на принципите на феърплея и честната игра, като ще продължи да предприема действия в борбата с нерегламентираните залози.

Във връзка с други продължаващи разследвания, ФИБА и БФБаскетбол напомнят на всички играчи, треньори, съдии и лицензирани от федерацията лица, че все още могат да докладват, ако имат информация за нарушения. Неспазването на това ще доведе до санкции, дори ако не сте замесени в нарушението, което сте пропуснали да докладвате.

Може да подадете сигнал ТУК.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани