24.8 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаФенербахче оцеля в Княжеството (видео)

Фенербахче оцеля в Княжеството (видео)

Осма победа за отбора на Димитрис Итудис в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче остава еднолично на върха в класирането на Евролигата. Турският гранд издържа срещу Монако след 96:93 като гост в двубой от 9 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Селекцията на Димитрис Итудис е с баланс от 8-1 и е лидер, докато отборът от Княжеството има 6 успеха и 3 поражения и е пети.

НАЙ-ДОБРИ: Найджъл Хейс-Дейвис поведе колоната на реализаторите за „фенерите“ с 21 точки и 5 борби. Ник Калатес добави 15 и 7 асистенции. Скоти Уилбекин финишира с 13 точки и 7 асистенции.

Джордан Лойд бе най-резултатен за Монако с 18 точки и 5 борби. Майк Джеймс го последва със 17 и 5 асистенции. Алфа Диало остана с 16 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините изоставаха с 19 точки минута преди края на третия период, но Алфа Диало и Ел Окобо дадоха импулса за финалния им щурм, с което се доближиха до 89:92 1.22 мин. преди края. Донта Хол довърши започнатото за 91:92, но успешни наказателни удари на Найджъл Хейс-Дейвис и Марко Гудурич бяха достатъчни на гостите за успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 ноември Фенербахче ще гостува на Армани Милано, докато ден по-късно Монако ще спори с Байерн Мюнхен. 

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани