9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаФенербахче наказа грешките на Байерн в Мюнхен (видео)

Фенербахче наказа грешките на Байерн в Мюнхен (видео)

Димитрис Итудис с вихрен старт начело на турския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче бе убедителен на старта на 2022/2023 в Евролигата. Момчетата на Димитрис Итудис надиграха Байерн Мюнхен със 74:62 като в гости в двубой от 1 кръг в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Тони Джекири се отчете с 15 точки за „фенерите“, които допълни с 6 борби. Ник Калатес добави 12 и 5 асистенции. Найджъл Хейс реализира 11 точки. ДеШон Пиер вкара 10.

Отело Хънтър бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 18 точки и 8 борби. Ник Уейлър-Баб остави срещу името си 12 и 5 асистенции. Андреас Обст остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Повече от половината точки на гостите бяха резултат от две неща – от грешки на съперника или от втори шанс. Немският тим изоставаше с 12 точки, а в последната четвърт допусна серия от 0-8, което позволи на Фенербахче да дръпне с 20 точки за 74:54 3 мин. преди края. Отело Хънтър и Андреас Обст все пак успяха да намалят разликата отново до 12, но за повече нямаше време.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 октомври Фенербахче ще приеме Макаби Тел Авив, а ден по-рано Фенербахче ще излезе срещу Виртус Болоня.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани