10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаФенербахче излезе начело в Евролигата (видео)

Фенербахче излезе начело в Евролигата (видео)

4 поред за отбора на Димитрис Итудис

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче оглави класирането в Евролигата. Това се случи, след като отборът на Димитрис Итудис се справи със съпротивата на Валенсия със 79:77 на свой терен в среща от 4 кръг в турнира на богатите. „Фенерите“ са лидери в подреждането с 4 победи, докато испанците са с баланс от 1-3 и са 14-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Скоти Уилбекин се отчете с 20 точки, от които 5 тройки, плюс 5 борби и 5 асистенции за Фенербахче. Найджъл Хейс-Дейвис добави 17. Джонатан Мотли вкара 16 точки плюс 5 борби.

Крис Джоунс бе най-резултатен за Валенсия с 16 точки и 7 борби. Боян Дублевич се разписа с 13. Сам Ван Росъм остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Победата на турския гранд изглеждаше почти сигурна, след като Марко Гудурич бе точен за 78:72 14 секунди преди сирената. Все пак Боян Дублевич даде надежда на гостите с кош и успешен наказателен удар в добавка към още 2 точки на Джона Радебау за 77:78. Гудурич бе точен веднъж от фаул линията в края, с което подсигури успеха на домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 октомври Фенербахче ще се изправи срещу Анадолу Ефес, а ден по-рано Валенсия ще играе срещу АЛБА Берлин. 

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – ВАЛЕНСИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани