13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоОще от светаУчастници от България ще се пробват във виртуален вариант на Евролигата

Участници от България ще се пробват във виртуален вариант на Евролигата

Сред тях са национали от различни възрасти

Петима участници от България ще има във виртуален вариант на Евролигата – неофициално 2К първенство, което ще събере тимове, представляващи клубовете в най-богатата надпревара на Стария континент.

Александър Везенков продължава успешната си гейминг кариера, като ще представлява своя Олимпиакос в новия турнир.

Един от специалистите в баскетболен гейминг у нас – Виктор Владов ще играе с квота от Германия, след като стигна до финал на немското първенство. Той ще се представя в турнира с тима на Байерн Мюнхен.

България получи и три уайлд кардс. Шанс да мерят сили с някои от най-добрите геймъри на континента ще имат младежкият национал Виктор Маргаритов, който ще играе с Рилски спортист, юношеският национал Александър Папазов, който ще се представи с Левски Лукойл и националът на България до 16 години Александър Гавалюгов, избрал любимия си Балкан.

Турнирът е международен и ще събере 27 от най-добрите специалисти на е-баскета от цял свят. Мачовете ще се предават на живо от спортния сайт sportal.bg и ТВ1.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани