13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияУспехи за Локомотив и Хебър в ББЛ, А група (видео)

Успехи за Локомотив и Хебър в ББЛ, А група (видео)

Победи постигнаха още Шоутайм и Медицински университет

Шоутайм и Медицински университет постигнаха победи в поредните си мачове от ББЛ, А група, мъже, Изток.

Шоутайм надви Икономическия университет с 65:60. Бившият младежки национал Красимир Димитров отбеляза 17 точки за победителите. Боян Тодоров добави 13. Цветан Савов вкара 19 точки за Икономическия. Николай Маринов се разписа с 12.

В друг двубой Медицинският университет надигра Ънстопабъл с 93:66. Матиас Хатзенбулер завърши със 17 точки за медиците. Денислав Колев се разписа с 16. Станислав Митев бе най-добър за Ънстопабъл с 14 точки.

С успехи в ББЛ, А група, мъже, Запад се поздравиха Локомотив София и Хебър. 

„Железничарите“ се наложиха в столично дерби над Славия с 86:75, след като Виталий Телчаров бе над всички за Локомотив с 28 точки. Асен Попов го последва с 21 и 14 борби. За Славия Денис Петков приключи с 20 точки, 8 борби и 7 асистенции.

Хебър пък не показа колебание и се справи с Микс с 90:70 след 28 точки и 9 борби на Георги Бързаков. Георги Кръстев се отчете с 18 и 7 борби. За Микс най-резултатен с 35 точки бе Кирил Райков.

Всички резултати можете да намерите тук

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани