9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаУНИКС матира ПАО с един удар (видео)

УНИКС матира ПАО с един удар (видео)

Селекцията от Казан с първа победа като гост в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: УНИКС Казан завоюва първата си победа като гост в Евролигата през 2021/2022. Отборът на Велимир Перашович смълча Атина, след като подчини Панатинайкос със 74:72 в мач от 9 кръг в турнира на богатите. Руснаците са с баланс от 4-5 и са 11-ти, докато „детелините“ са 17-ти с 2 успеха и 7 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Андрей Воронцевич и Айзея Кенън се разписаха с по 15 точки за УНИКС Казан, като вторият направи и 5 асистенции. Лоренцо Браун добави 13 и 8 борби.

Дарил Мейкън и Йоргос Папаянис бяха най-добри за ПАО с по 14 точки, като последният грабна и рекордните за себе си 17 борби. Кендрик Пери и Янис Папапетру останаха с по 10.

КЛЮЧЪТ: 54 секунди преди сирената резултатът бе равен за 72:72, но Лоренцо Браун взе нещата в свои ръце. Американецът пропусна да отбележи, но топката се озова в колегата му Тони Джекири, която я върна отново при Браун. Този път гардът бе точен, за да оформи крайното 74:72. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември УНИКС Казан ще домакинства на Армани Милано, а ден по-рано Панатинайкос ще се изправи срещу Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – УНИКС КАЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани