10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияУдо: Успяхме да се съвземем и лимитирахме Ямбол до 10 точки в...

Удо: Успяхме да се съвземем и лимитирахме Ямбол до 10 точки в последната част

Сами си направихме мача доста завързан, добави наставникът на Рилски спортист

Труден мач за нас от психологическа гледна точка. 2-3 дни след спечелването на Купата знаете как е, празнувахме, след това трябваше да тренираме и да се мобилизираме. Тук винаги се играе трудно. Ямбол след представянето си за Купата е в емоционален подем, въпреки липсата на двама състезатели. Ние също имаме здравословни проблеми“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над ямболии с 89:82.

„Започнахме мача добре. След това позволихме на съперника да вземе борби в нападение, да вкарва стрелби от далечно разстояние. Така Ямбол се върна в играта. Ние сами си направихме мача доста завързан. Поздравления противника, който игра добре. Поздравявам и нашия отбор. Успяхме да се съвземем, въпреки всичко, а в четвъртата част ги лимитирахме само до 10 точки. Мисля, че това изигра решаваща роля за спечелването на двубоя”, завърши наставникът на самоковци, които поставиха в актива си 17-ти успех в НБЛ.

Ямбол затрудни доста лидера в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани