12 C
София
вторник, октомври 27, 2020
Начало България Турнир 3x3 в края на септември в София

Турнир 3×3 в края на септември в София

Надпреварата беше отложена през юли

С турнир за мъже ще бъде открито най-новото и модерно игрище за баскетбол 3х3 у нас. Надпреварата бе отложена заради продължаващата епидемична обстановка от месец юли за 26 и 27 септември.

На баскетболната площадка на “St. George International School & Preschool” в София ще премерят сили някои от най-силните състезатели в атрактивната дисциплина. Теренът е уникален, като е единственият по рода си в България със седящи места за публика – 400.

Организаторите вече обявиха и примамлив награден фонд от 2500 лв., с 1000 лв. за победителя. Таксата за участие е 50 лв. за записалите се до 10 септември, а след това – 75 лв.

За повече информация – philip.iliev@gmail.com или тел: 0878124518. Таксите могат да се преведат и по сметка – BG52UNCR70001523516151- Многоспортов ученически клуб „Св.Георги“ основание-участие в спортни занимания.

Организаторите предвиждат и още награди, които засега се пазят в тайна, като ще има традиционните конкурси за забивки и стрелба от линията за три точки. Публиката също няма да скучае, като ще има игри и за нея.

Виктория Петрова
"Някъде зад спортиста, който сте станал, и часовете тренировки и треньорите, които са ви натискали, е едно малко дете, което се влюби в играта и никога не погледна назад… играйте за него“, Миа Хам!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Популярно

Крис Пол и Леброн Джеймс се отдават на продуцентство

Две от звездите в НБА Крис Пол и Леброн Джеймс изглежда не си губят времето. Двамата ще се отдадат на продуцентство, но темите, които...

И в Литва затварят залите за фенове

След Италия и Русия, още една страна затваря залите си за фенове, заради ситуацията с коронавируса в Европа. Властите в Литва въведоха мерки за...

Националните отбори да се събират в балоните преди евроквалификациите

Следващият игрови прозорец от европейски квалификации ще премине във формата на “балони”, подобнo на този, с който завърши 2019/2020 в НБА. Според MozzartSport.com, представителните...

Ясни са съдиите за мачовете от 4 кръг в НБЛ

Вече са ясни реферите, които ще ръководят мачовете от 4 кръг в НБЛ. Срещите ще се проведат на 1 и 2 октомври. Ето и кои...

Последно коментирани