4.2 C
София
четвъртък, декември 7, 2023
НачалоБългарияТурнир 3x3 в края на септември в София

Турнир 3×3 в края на септември в София

Надпреварата беше отложена през юли

С турнир за мъже ще бъде открито най-новото и модерно игрище за баскетбол 3х3 у нас. Надпреварата бе отложена заради продължаващата епидемична обстановка от месец юли за 26 и 27 септември.

На баскетболната площадка на “St. George International School & Preschool” в София ще премерят сили някои от най-силните състезатели в атрактивната дисциплина. Теренът е уникален, като е единственият по рода си в България със седящи места за публика – 400.

Организаторите вече обявиха и примамлив награден фонд от 2500 лв., с 1000 лв. за победителя. Таксата за участие е 50 лв. за записалите се до 10 септември, а след това – 75 лв.

За повече информация – philip.iliev@gmail.com или тел: 0878124518. Таксите могат да се преведат и по сметка – BG52UNCR70001523516151- Многоспортов ученически клуб „Св.Георги“ основание-участие в спортни занимания.

Организаторите предвиждат и още награди, които засега се пазят в тайна, като ще има традиционните конкурси за забивки и стрелба от линията за три точки. Публиката също няма да скучае, като ще има игри и за нея.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани