12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАТри отбора от НБА се прицелиха в Кауай Ленърд

Три отбора от НБА се прицелиха в Кауай Ленърд

Крилото може да смени отбора през лятото

Една от звездите в НБА Кауай Ленърд може да смени отбора през това лято. Според The Ringer, Маями и Далас са основни претенденти за подписа на 2-кратния шампион в лигата.

Според информацията, интерес към Кауай Ленърд има и от страна на Ню Йорк. Никс се очаква да наддават за всяка суперзвезда, която се появи на пазара на свободните агенти.

В следващите седмици Кауай Ленърд може да се откаже от опцията в договора си с Клипърс на стойност $36 млн., а след това да се превърне в неограничен свободен агент.

30-годишният баскеболист не завърши сезона в НБА по най-добрия начин, след като получи контузия в коляното. През 2020/2021 Кауай Ленърд записва средно по 24.8 точки, 6.5 борби и 5.2 асистенции в общо 52 мача на „ножиците“ в редовния сезон, а в 11 срещи от елиминациите оставя срещу името си средни показатели от 30.3 точки, 7.7 борби и 4.4 асистенции.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани