10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаТрансфер №1 в Евролигата е за Токо Шенгелия и ЦСКА Москва

Трансфер №1 в Евролигата е за Токо Шенгелия и ЦСКА Москва

Барса е най-желаният съперник в турнира на богатите

Eвролигата обяви резултатите от допитване до капитаните на 18-те участващи отбора през новия сезон. В анкетата играчите дават своите отговори на въпроси като срещу кой съперник искат първо да се изправят, кой играч е най-опасният им противник и кой е най-добрият трансфер през лятото.

Баскетболистът на Анадолу Ефес Шейн Ларкин е посочен като най-голямото предизвикателство за защитите на другите тимове. Той получава 33% от гласовете на капитаните. Втори в класацията е Майк Джеймс от ЦСКА Москва с 16.7%. Третото място е за Никола Миротич (Барселона) и Никола Милутинов (ЦСКА Москва) с по 11%.

Барселона е най-желан съперник за всички. Каталунците са получили 22.2% от гласовете. Втори и трети са съответно Панатинайкос и Реал Мадрид с по 16.7%.

За Трансфер №1 на последните месеци звездите от Евролигата определят преминаването на Торнике Шенгелия в ЦСКА Москва. Тази опция получава 44% от вота на капитаните. Зад него се нарежда договорът на руския гранд с Никола Милутинов с 22.2%. Третото място си поделят Ник Калатес и сътрудничеството му с Барса, както и Кайл Хайнс и неговото решение да премине в Армани Милано с по 11.1%.

2020/2021 в Евролигата стартира на 1 октомври. В турнира на богатите ще има и българско участие, заради Александър Везенков. Неговият Олимпиакос приема в четвъртък, в Пирея Жалгирис.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани