12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАТоронто неутрализира Бостън за 2-2 на Изток (видео)

Торонто неутрализира Бостън за 2-2 на Изток (видео)

Втори пореден успех за шампионите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Торонто напомни за себе си в плейофите на НБА. Миналогодишните шампиони в лигата се наложиха над Бостън със 100:93 и стигнаха до равенство за 2-2 победи в серията от полуфиналите на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Паскал Сиакам се разписа с 23 точки и 11 борби за Торонто. Кайл Лаури се отчете с 22, 11 борби и 7 асистенции. Серж Ибака приключи с 18 точки и 7 борби.

Джейсън Тейтъм бе много полезен за Бостън и оформи дабъл-дабъл – 24 точки и 10 борби. Кемба Уокър остана с 15 и 8 асистенции.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Раптърс намериха своя ритъм през третата четвърт и след няколко тройки на Фред ВанВлийт и Серж Ибака дръпнаха със 79:68. През последната четвърт Селтикс се доближиха до 5 точки, но Торонто не допусна обрат.

И ОЩЕ: Бостън все още не може да разчита на Гордън Хейуърд, който е с изкълчен глезен след мач №1 от серията срещу Филаделфия. Очаква се той да се завърне в кампуса в Орландо в понеделник и да премине през период на карантина.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем двубоя. Мач №5 между Бостън и Торонто ще бъде на 8 септември.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – ТОРОНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани