9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаТопло посрещане в Пловдив за сребърните медалисти от Балканската лига

Топло посрещане в Пловдив за сребърните медалисти от Балканската лига

Много съм доволен от представянето на всички момчета, заяви треньорът на Академик Йордан Янков

Академик се завърна в Пловдив с купата за второто място от Delasport Балканска лига. Вчера тимът изигра страхотен мач в Израел срещу местния Апоел Холон, но не издържа в последната четвърт и загубиха повече от достойно.

Днес следобед отборът на Академик бе посрещнат с питка от президента на клуба Васил Врачев.

Играхме много хубаво. Много съм доволен от представянето на всички момчета. Атмосферата беше уникална и това още повече ни мотивира. Ранното излизане на капитана Васил Бачев си оказа голямо влияние. Радвам се, че всички дадоха максимума от себе си и малко не ни достигна за първото място. Сега бързо трябва да превключим, защото в сряда започваме финалния плейоф в НБЛ срещу Рилски спортист. Безспорно те са най-добрият отбор, но има с какво да им се противопоставим. Хубавото е, че нашият капитан ще е възстановен още за първия мач в Самоков„, каза треньорът Йордан Янков.

Тежка е тази Купа, радвам се, че успяхме да надградим отбора и вчера изиграхме най-добрия си мач в последните години. Надявам се с този успех да привлечем още хора от бизнеса да помагат на нашия отбор. Трудно е в тази криза, защото както днес се радваме, утре може да не може да играем. Трябва да гледаме напред и да търсим варианти. Искам да пожелая на момчетата да играят така и срещу Рилски спортист„, каза от своя страна президентът Васил Врачев.

ПрезGoogle
ИзточникPlovdivnews.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани