14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Превъзхождахме Черно море Тича почти във всички компоненти

Тони Дечев: Превъзхождахме Черно море Тича почти във всички компоненти

Хубава и резонна победа за нашия отбор, добави треньорът на Ямбол

Хубава и резонна победа за нашия отбор. Всички я очаквахме. Радвам се, че наистина успяхме да я постигнем. Превъзхождахме младия отбор на Черно море Тича почти във всички компоненти. Всички момчета успяха да играят прилични минути, това е радващо. Единственото, от което не съм доволен в този мач, са многото грешки, които направихме. Това започва да става като рецидив. Вече трети или четвърти мач подред ние правим над 20 грешки. Това е нещо, което не ми харесва и се надявам да успеем да го поправим, защото ни чакат мачове със силните отбори. Ако и там направим толкова грешки, мисля, че резултатът няма да бъде кой знае колко добър за нас. Поздравявам още веднъж момчетата от нашия отбор за победата. Пожелавам успех и на Черно море Тича“, заяви треньорът на Ямбол Тони Дечев след успеха над варненци с 91:73.

Ямбол направи още една крачка към седмото място в НБЛ (видео)

Ето и какво каза за срещата баскетболистът на Ямбол Георги Герганов:

Стараехме се да надиграем Черно море Тича на нисък пост, защото са по-неопитни. Цялата ни насока в нападение беше да използваме Алонзо Кембъл. Мисля, че донякъде се получи. Другата ни задача беше да ограничим съперника, за да вкара колкото е възможно по-малко. И там се справихме нелошо. Вече гледаме напред, първо към мача с Рилски спортист, а след това и към срещата за Купата.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани