8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Не успяхме да се противопоставим на агресията на Рилски

Тони Дечев: Не успяхме да се противопоставим на агресията на Рилски

Нямахме контрол над основни компоненти, добави наставникът на Ямбол

Мач, който изцяло домакините контролираха. Взеха солидна преднина още в първата четвърт и почти до края не успяхме да се окопитим, да се противопоставим на агресията, която имаха, особено високите хора на Рилски. Като цяло загубихме борбата. Загубихме подкошието, точките в подкошието, въобще основни компоненти, които са фундаментни в играта. Нямахме контрол над тях и логично след това Рилецо наложи своята воля да направи комфортна разлика, с която спокойно да доиграе срещата“, бе мнението на треньора на Ямбол Тони Дечев за двубоя в Самоков. 

Първа домакинска победа за Рилецо в НБЛ през 2020/2021 (видео)

Ето и как видя срещата в Самоков Дарин Иванов:

Изключително неприятна загуба от силен отбор като Рилски спортист. Бяхме пределно мотивирани, подготвяхме се добре цяла седмица, конкретно за силните им страни. На терена обаче не можахме да изпълним нищо от това, което ни беше казал и подготвил Тони Дечев. За момента Рилски спортист е доста по-класен и има доста по-опитни играчи. Показа го на терена. Трябва да тренираме още по-здраво. Имаме потенциал, който трябва да развиваме. Все пак е важно да побеждаваме отборите от нашата черга, както се казва. Поздравявам съперника и му желая успех.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани