21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Началото на третата част беше кошмар

Тони Дечев: Началото на третата част беше кошмар

Ние просто подавахме топката в ръцете на играчите на Левски, коментира наставникът на Ямбол

Няма за какво да се говори след толкова тежка загуба, особено от тактическа гледна точка, защото не видях и Левски какво толкова да прави на паркета. Един не много хубав мач, с изключение на първите 15 минути, в които двата отбора изглеждаха равностойни. Тогава нашият тим беше подреден, имаше дисциплина и изпълнявахме нещата, които имахме като план за игра. Стояхме доста близо до Левски, което беше нашият план за целия мач. Когато даден отбор разполага с по-голяма ротация, играчите не губят концентрация“, коментира пред Max Sport 2 представянето на своя Ямбол Тони Дечев.

Моите момчета загубиха концентрация след първите 15 минути. Наруши ни се изцяло организацията в нападение. Началото на третата част беше кошмар, защото ние просто подавахме топката в ръцете на играчите на Левски и те вкарваха лесни кошове. Гостите имат 30 точки от бърза атака и 11 тройки, не виждам как някой отбор може да победи Левски, ако правят това, в което са най-силни“, смята специалистът.

Ще се опитаме да се подготвим максимално добре за срещата с Академик Пловдив в събота. Те играят хубав баскетбол, използват зонова преса. Йордан Янков е млад треньор, който иска да пробва всичко. Ще се опитаме да бъдем готови за всички неща, които ще ни предложат. Пак казвам, за нас най-важното е да влезем в някакъв игрови ритъм, в който състезателите могат да са максимално концентрирани. С 45 дни тренировки няма как да изградиш игрови ритъм и концентрация. Надявам се с предстоящите двубои отборите да придобият по-добър вид и да покажем по-добра продукция“, каза още Тони Дечев.

Левски Лукойл мина кота 100 в Ямбол

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани