1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Момчетата трябва да си върнат някакъв ритъм

Тони Дечев: Момчетата трябва да си върнат някакъв ритъм

Още през първото полувреме се видя, че не можем да се противопоставим чисто физически на Академик, допълни наставникът на Ямбол

„Коментар трудно може да се направи, защото в големи периоди от мача нямаше двубой. Няма смисъл да се оправдаваме, че сме на две тренировки и бяхме карантирани. Тежко е положението, трябва да го минем този период. Момчетата трябва да си върнат някакъв ритъм. Последният ни мач беше на 3 януари, сега играем с отбора в пълен състав и който играе срещи, а ние сме извън всякакъв ритъм. Още през първото полувреме се видя, че не можем да се противопоставим чисто физически на отбора на Академик“, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след поражението в Пловдив с 80:106.

„Може би още в първата част мачът приключи, момчетата загубиха и мотивация. Добре е, че във второто полувреме заиграхме по-добре, което е добър сигнал, че се опитахме да направим нещо. Поздравявам отбора на Академик. Желая на нашия отбор да потренира нормално и в пълен състав. Февруари месец имаме седем мача, което пък би ни помогнало да си върнем игровия ритъм и да приличаме на баскетболен отбор, защото в момента не можем да говорим за какъвто и да е облик на отбора в тази ситуация“, каза още треньорът на ямболии, които допуснаха девето поражение в НБЛ.

Академик Пловдив се изкачи до третото място в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани