8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Искам да излизаме с манталитета на победители

Тодор Тодоров: Искам да излизаме с манталитета на победители

Все още ми е трудно да бъда в ролята на треньор, заяви наставникът на Спартак

Не съм аз причината за тези две победи в последните две седмици. Причината за тези два успеха са работата, отношението и желанието на момчетата да се промени нещо. Няма по-щастлив човек от мен след този триумф, особено след победа на място, където съм прекарал повече от 20 години. Естествено е да сме по-емоционални след края на мача. Пак казвам, благодаря на моите играчи за желанието, което показаха„, заяви треньорът на Спартак Тодор Тодоров след триумфа над Левски с 84:82.

В последните минути не спрях да вярвам. Аз имам доверие на моите баскетболисти и знам, че когато трябва, те ще се справят с това, което им предстои. Имаме си неща, които тренираме и хора, които трябва да решават мачовете. Радвам се, че този път това се получи. Аз искам моят отбор да промени своя манталитет и да показва желание във всяка една среща. Не ме интересува с кого играем, искам да излизаме с манталитета на победители и да даваме всичко от себе си“, допълни наставникът на плевенчани, които записаха втори пореден успех под ръководството му.

Честно казано, все още ми е трудно да бъда в ролята на треньор. В зала „Балканстрой“ съм прекарал повече от 20 години като играч. В този тим има такива професионалисти, които са готови да понесат моите положителни и отрицателни страни„, каза още Тодор Тодоров.

За момента не липсва никой от ротацията. Мартин Маринов получи леко разтежение през седмицата и предпочетохме да го запазим за следващите двубои. Сега имаме малко почивка, а след това ни предстоят три мача в много сгъстен цикъл. Надяваме се тогава той да е добре и да разчитаме на това, което може да допринесе за отбора. Всичко това, което казах, очаквам да се случи и в следващия мач срещу Ямбол“, завърши той.

Спартак показа характер и обърна Левски в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани