17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: В плейофите и с една точка да загубиш, пак е...

Тодор Тодоров: В плейофите и с една точка да загубиш, пак е неприятно

За да победим Рилски в неговата зала, трябва да го ограничим под 90 точки, коментира наставникът на Спартак

Рилски спортист е отбор, който печели своите мачовете благодарение сериите си. Това се получи по време на втората част, искахме да го изконтролираме, но не всичко беше в наши ръце в този момент. Не успяхме, те дръпнаха в резултата и оттам мачът влезе в едно такова темпо, в което ние не искахме да влиза. Разликата е голяма, серията продължава. Ще се опитаме да коригираме нещата, които трябва да оправим, както и да излезем по различен начин във втория мач. В плейофите и с една точка да загубиш, пак е неприятно“, коментира наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров след загубата от Рилски спортист с 65:94 на старта на полуфиналите в НБЛ.

„Загубихме първото полувреме с 16 точки. Въпреки това имахме доста пропуснати отворени стрелби и ситуации под коша. Те отбелязаха на няколко пъти кош и фаул, имаше и технически нарушения. По този начин те стигнаха до една преднина, която им даде комфорт. Надявам се във втората среща да седим близо до тях от гледна точка на резултата и да не им позволяваме да играят толкова спокойно“, каза още наставникът на плевенчани.

Рилски вкарва средно по 90 точки на мач. За да победим този тим в неговата зала, трябва да ги ограничим под тази цифра. Ние бележим по 80, но трябва да надскочим тези размери. Рилски е един от най-резултатните отбори в първенството, така че ще се опитаме да направим нужните корекции и да излезем по друг начин в следващата среща“, допълни Тодор Тодоров.

Рилски спортист на високо темпо на старта на полуфиналите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани