9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Опитът и агресията ни дадоха резултат

Тити Папазов: Опитът и агресията ни дадоха резултат

Ямбол положи много усилия да бъде равностоен, смята треньорът на Левски Лукойл

“Когато един отбор е в такава тежка и продължителна серия от мачове, най-важното е да запази концентрация и да успее да продължи с победите. Ямбол положи много усилия да бъде равностоен в голяма част от двубоя и донякъде успя. В крайна сметка, нашият по-голям опит и агресията, с която играхме в защита, постоянството, което положихме да сме активни в защита, както и в подкошието, дадоха резултат”, заяви треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха над ямболии с 86:76.

Левски Лукойл преодоля съпротивата на Ямбол (видео)

Eто и какво сподели за срещата крилото на Левски Лукойл Христо Захариев, който оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 11 борби:

 “Труден мач, първото полувреме беше равностойно, но в третата част засилихме защитата и успяхме да натрупаме разлика, която до голяма степен реши двубоя. Натрупаха се много двубои за малко време. Има умора, заради късия ни състав, но се радвам, че успяхме да победим и сега се готвим за нов още по-труден мач в понеделник срещу Черноморец“, коментира Христо Захариев.

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Христо Захариев

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани