9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Използвахме своите предимства

Тити Папазов: Използвахме своите предимства

В дълги периоди играхме много силно, каза още треньорът на Левски Лукойл

Радвам се на успеха. В дълги периоди играхме много силно. Използвахме своите предимства, oсобено в играта на нисък пост с Данило Тасич. Във втори пореден мач имахме успешна стрелба от тройката. Особено, докато бяхме свежи, вървеше с 60%, което е много добър атестат“, заяви треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха на тима си над Черноморец с 81:68.

Голям проблем имаме със скъсяването на ротацията. Въпреки че младите досега винаги са били полезни, този път нямахме много възможности. Когато разликата достигна 20 точки и трябваше да завъртя състава и да ги освежа, ние допуснахме елементарни пропуски под коша, контраатаки, които върнаха разликата. Това ограничи възможностите. Благодаря за характера, който проявиха. Надявам се при Тайрън Брейзълтън да е чиста настинка, за да може да бъде полезен в следващите мачове“, коментира наставникът на столичани, които си върнаха първото място в класирането.

Левски Лукойл остава перфектен в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани