5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориСърбия на полуфинал на квалификацията в Белград (видео)

Сърбия на полуфинал на квалификацията в Белград (видео)

Западните ни съседи обаче останаха без Стефан Йович

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Сърбия си гарантира място на полуфиналите на олимпийската квалификация в Белград. Тимът на Игор Кокошков надви Филипините с 83:76 и след 2-0 в група А продължава битката за квота за Токио.

НАЙ-ДОБРИ: Бобан Мариянович оформи втория си дабъл-дабъл в надпреварата с екипа на Сърбия – 25 точки и 10 борби. Огнен Добрич добави 16. Милош Теодосич остави срещу името си 13 точки и 6 асистенции.

Каку Коуаме бе най-резултатен за Филипините със 17 точки и 7 борби. Джордан Хидинг остана с 13.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: След като водеха 36 минути, сърбите позволиха на съперника да излезе напред със 74:73. Но това не бе за дълго. Западните ни съседи успяха да си върнат лидерството и да сложат точка на спора със серия от 10-2. 

И ОЩЕ: Срещата бе прекъсната за кратко през последната четвърт, след като Стефан Йович напусна паркета с травма в крака и бе откаран в болница за изследвания. Заради контузии участие в мача за Сърбия не взеха Неманя Биелица, Никола Калинич и Василие Мицич.

СТАТИСТИКА ОТ СЪРБИЯ – ФИЛИПИНИТЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани