11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАСтеф Къри се завърна в игра, но и това не спаси Голдън...

Стеф Къри се завърна в игра, но и това не спаси Голдън Стейт (видео)

Шампионите в НБА паднаха от Финикс у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Стеф Къри се появи отново на паркета, след като пропусна 11 мача на Голдън Стейт в НБА, заради частично изкълчено ляво рамо, но и това не помогна. Шампионът в лигата загуби от Финикс със 113:125, с което инкасира 5-тата си домакинска загуба през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри остави на сметката на Уориърс 24 точки, от които 5 тройки от 15 опита. Освен това, гардът допълни сметката си с 1 борба, 3 асистенции и 1 открадната топка за 31 минути в игра.

От неговите колеги Клей Томпсън вкара 29 точки, включително 6 тройки, плюс 5 борби. Джордан Пул приключи с 27, 5 борби и 6 асистенции.

Микал Бриджис бе най-резултатен за Финикс с 26 точки, 9 борби и 5 асистенции. Деймиън Лий се разписа с 22 и 7 борби. Дуейн Уошингтън Джуниър остана с 21 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите овладяха подкошието, след като грабнаха 57 срещу 45 борби за Голдън Стейт. Освен това, Сънс показаха по-точен мерник в стрелбата от игра – 45.6% срещу 38.5% за домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 януари Голдън Стейт ще гостува на Сан Антонио, докато след по-малко от 24 часа Финикс ще спори с Денвър.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани