9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЛайфстайлСтеф Къри изненада съпругата си с мила церемония

Стеф Къри изненада съпругата си с мила церемония

3-кратният шампион в НБА и неговата половинка Аиша подновиха брачните си клетви

Лидерът на Голдън Стейт Стеф Къри изненада своята съпруга Аиша. 3-кратният шампион в НБА с Уориърс и неговата половинка са подновили брачните си клетви в присъствието на трите си деца на специална церемония, организирана от самия Къри.

Водеща на събитието е била най-голямата щерка на семейство Къри Райли. Другите им две деца Райън и Кенън също са били част от церемонията.

Това е всичко, за което винаги съм мечтала, но не знаех, че това е възможно. Никога няма да забравя този момент. Обичам те“, написа Аиша в социалната мрежа Instagram под няколко кадъра от събитието.

Стеф Къри преживя трудни няколко седмици, тъй като наскоро стана ясно, че родители му Соня и Дел се разделят след повече от 30 години брак.

Стеф Къри и съпругата му Аиша са заедно като семейство от 2011 г. насам. Преди около месец те отпразнуваха и своята 10-годишнина. Двамата обаче са неразделни още от тийнейджърска възраст, когато се запознават в Северна Каролина.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани