9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАСтеф Къри за Голдън Стейт: Не искам да си тръгвам никога

Стеф Къри за Голдън Стейт: Не искам да си тръгвам никога

Искам това да бъде единственият ми дом, признава 34-годишният баскетболист

4-кратният шампион в НБА с Голдън Стейт Стеф Къри изглежда се чувства добре в клуба и скоро не смята да го напуска. Това сподели самият той пред американските медии.

Тук съм от 13 години. Прекарах 10 години в Оукланд и последните три години в Сан Франциско, вече знам колко специално е това място“, признава Стеф Къри.

„Не се притесняваме от предизвикателствата пред нас. Борим се да ги преодоляваме по правилния начин. Честно казано, не искам да си тръгвам, никога. Искам това да бъде единственият ми дом. Все още мисля какво ще правя, когато приключа с баскетбола. Със сигурност ще продължа да имам силни връзки тук“, смята гардът, който в последните 7 години триумфира четири пъти в НБА с Голдън Стейт.

През 2021/2022 Стеф Къри изведе Уориърс до златото в най-силното първенство в света след 4-2 победи в серията с Бостън. Освен това, 34-годишният баскетболист прибра и приза за MVP на финалите в лигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани