5 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНационални отбориСтефан Михайлов: Радвам се, че стабилен играч като Борислава се връща в...

Стефан Михайлов: Радвам се, че стабилен играч като Борислава се връща в отбора

Ще се борим, ще играем колкото можем, казва селекционерът на България

Селекционерът Стефан Михайлов ще събере женския ни национален отбор за кратък лагер преди следващите мачове от европейските квалификации. Тимът ни ще играе срещу Гърция на 12 ноември и срещу Исландия два дни по-късно, като срещите ще се проведат в Хераклион.

Борислава Христова в състава на България за евроквалификациите

Ще се борим, ще играем колкото можем. Много се радвам, че стабилен играч като Борислава Христова се връща в отбора. Досега не можеше да участва заради това, че беше в САЩ. Връща се и Цветомира Шаренкапова. Ситуацията е тежка. Искахме да направим лагер през лятото, но обстановката не го позволи. И преди сме имали една година прекъсване преди официални мачове. Ще се борим да се представим добре. С Гърция не сме играли още, но те по програма си бяха домакини. Трябваше с Исландия да играем у дома. Там ги победихме, но сега ще трябва да играем с тях в Гърция“, коментира Стефан Михайлов.

Наставникът на България уточни, че Борислава Христова и другата състезаваща се в чужбина баскетболистка – Ива Костова, ще се присъединят към отбора директно в Гърция.

Борислава е в карантина до 26 октомври. След това има мач. Очаквам ги в Гърция. Дано всичко е наред и се опазим без заразени и контузии“, каза още Стефан Михайлов.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани