21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоОще от светаСпомняте ли си Нейт Робинсън? (видео)

Спомняте ли си Нейт Робинсън? (видео)

Бившият баскетболист от НБА се подготвя за боксовия си дебют

В продължение на десетилетие Нейт Робинсън бе сред любимците на феновете в НБА. От 2005 до 2015 г. 175-сантиметровият гард радваше с изпълненията си почитателите на Ню Йорк, Бостън, Оклахома, Голдън Стейт, Чикаго, Денвър, Клипърс и Ню Орлиънс, а освен това, нямаше конкуренция в конкурсите по забивки през 2006, 2009 и 2010 г.

Към днешна дата Нейт Робинсън е далече от баскетболната зала, но прожекторите отново са ярко насочени към него. 36-годишният бивш играч се готви за дебюта си на боксовия ринг, който трябва да се проведе в края на следващия месец.

Нейт Робинсън ще участва в специално събитие, в което ще се включи и легендата Майк Тайсън. Негов съперник ще бъде известният в Уoutube Джейк Пол, който има два боксови мача, спечелени с лекота.

Никога не съм тренирал толкова усилено. Бягам по 10 км. всеки ден. На 36 години съм, а се чувствам по-млад и енергичен. Ще видите един различен Нейт. Човек, който инвестира много в себе си. Искам да бъда уважаван като спортист и боксьор. Дадох много, за да стигна дотук”, казва Нейт Робинсън.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани