8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияСлагат кутии за дарения в залите през декември за добра кауза

Слагат кутии за дарения в залите през декември за добра кауза

Инициативата е на НБЛ за "Надежда за малките“

Един от най-празничните и изпълнените с добрина и грижа за ближните месеци – декември, ще започне и с масирана акция за благотворителност в баскетболните зали. Всички фенове на отборите в НБЛ ще могат да откликнат на призива на лигата за подпомагане на каузата на фондация „Надежда за малките“.

Във всяка зала до края на декември ще бъде разположена дарителска кутия, в която ще се набират средства за осигуряване на дом и грижа на десетки изоставени деца. Това е една от благотворителните каузи, в които НБЛ участва този сезон. Партньорството бе отбелязано още в първия кръг, когато тимовете на Черноморец и Академик Пловдив излязоха със специални тениски в подкрепа на каузата.

Вече повече от 10 години Фондация „Надежда за малките“, има две Малки къщи (т.н. центрове за настаняване от семеен тип), където екип от професионалисти дарява обич и грижа на над 150 бебета и малки деца.  Целта на отдадените за това е да се повиши благосъстоянието на децата в риск, създавайки по-добри условия за отглеждането, израстването и формирането им като пълноценни личности. Всеки желаещ да подпомогне каузата и да подкрепи мисията на Фондация „Надежда за малките“, може да го направи и чрез дарение тук:

Уникредит Булбанк

BIC: UNCRBGSF

BGN IBAN: BG30UNCR70001522296287

Титуляр: Фондация Надежда за малките

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани