21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияСимеон Илиев: Имахме проблеми с комуникацията

Симеон Илиев: Имахме проблеми с комуникацията

Изтървахме фаулове, изтървахме стрелби зад дъгата, поемам и аз голяма част от вината, допълва крилото на Берое

Успяхме да преобърнем нещата с битка. Невинаги се получаваха обаче, страшно много проблеми имахме с комуникацията, oставени хора на отворени позиции, не можем да се разберем кой кого да хване. Това обаче са изцяло наши проблеми, които трябва да решим”, каза пред Max Sport един от най-полезните играчи на Берое в Бургас Симеон Илиев.

Разбирам някои от момчетата, тъй като те нямат опит на европейско ниво и е съвсем различно това, което са играли. Трябва им време, за да се адаптират, но мисля, че с навлизането в същинската част на сезона ще играем по-добре. Нито като юноша, нито при мъжете, на 31 години съм, не съм играл четири продължения”, призна крилото на Берое, приключил сблъсъка с 18 точки и 11 борби.

Особено в четвъртото продължение Черноморец отбеляза в невероятни ситуации. Личеше си, че и двата отбора нямахме останал бензин, както се казва. Изтървахме фаулове, изтървахме и стрелби зад дъгата. Поемам и аз голяма част от вината. Доста пъти не успях да реализирам. Надявам се да успеем да си починем и да бъдем по-свежи в следващите си два мача”, каза още Симеон Илиев.

НЕВЕРОЯТНО! Черноморец би Берое в трилър с 4 продължения в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани