10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаСерхио Люл твори чудеса в Евролигата на 35 години (видео)

Серхио Люл твори чудеса в Евролигата на 35 години (видео)

Гардът на Реал Мадрид се изкачи до третото място във вечната ранглиста по изиграни минути в турнира на богатите

Баскетболистът на Реал Мадрид Серхио Люл покори още един връх в своята кариера. 35-годишният баскетболист се изкачи до третото място по изиграни минути в Евролигата за всички времена. Това се случи в двубоя на „Белия балет“ срещу Партизан от 10 кръг в турнира на богатите, спечелен от испанския гранд със 105:97.

Серхио Люл измести от тази позиция бившия си съотборник в националния отбор на Испания Хуан Карлос Наваро и вече има общо 8198 минути в срещите от най-силната клубна надпревара на Стария континент. В мача с Партизан той игра 25 минути за Реал, като в тях реализира 20 точки, допълнени от 1 борба и 3 асистенции.

Реал Мадрид мина кота 100 срещу Партизан (видео)

В класацията по изиграни минути в Евролигата пред Серхио Люл има само двама баскетболисти. Това са Паулис Янкунас с общо 8390 минути и 28 секунди и Василис Спанулис с общо 9379 минути и 14 секунди, но и двамата вече не са активни.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани