-13 C
София
сряда, декември 2, 2020
Начало България Сериозен интерес към 3х3 турнир в София

Сериозен интерес към 3х3 турнир в София

Надпреварата ще се проведе на 26 и 27 септември

Много сериозен интерес отчитат организаторите на предстоящия 3х3 турнир на баскетболната площадка на “St. George International School & Preschool” в София.

Надпреварата е за участници над 18 години и ще се проведе на 26 и 27 септември, след като бе отложена през юли заради продължаващата епидемична обстановка в страната.

Последният срок за ранно записване е 10 септември, с такса от 50 лв., а след това ще бъде 75 лв. Касата в училището също приема плащания, а повече информация можете да получите и от организаторите – philip.iliev@gmail.com или тел. 0878124518.

Таксите могат да се преведат и по сметка – BG52UNCR70001523516151 – Многоспортов ученически клуб „Св.Георги“, основание – участие в спортни занимания.

Игрището е единствено по рода си в България със седящи места за публика – 400. Припомняме, че състезанието има и примамлив награден фонд от 2500 лв., с 1000 лв. за първенеца.

Организаторите предвиждат и още награди, които засега се пазят в тайна, като ще има и традиционните конкурси за забивки и стрелба от линията за три точки. Публиката също няма да скучае, като ще има игри и за нея.

Виктория Петрова
"Някъде зад спортиста, който сте станал, и часовете тренировки и треньорите, които са ви натискали, е едно малко дете, което се влюби в играта и никога не погледна назад… играйте за него“, Миа Хам!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Популярно

Армани Милано се разправи с германци (видео)

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано триумфира за трети пореден път в Евролигата. Момчетата на Еторе Месина не срещнаха трудности срещу АЛБА Берлин след 75:55...

17 тройки стигнаха на АСВЕЛ срещу ПАО (видео)

КАКВО СЕ СЛУЧИ: АСВЕЛ показа, че няма да се предава пред никого в Евролигата. Селекцията на Ти Джей Паркър демонстрира успеваемост в стрелбата от...

Кемба Уокър пропуска старта на сезона в НБА

Една от звездите в НБА Кемба Уокър най-вероятно ще пропусне старта на сезона в НБА. Според медиите отвъд океана, през октомври гардът на Бостън...

Определиха съдиите за двубоите от 4 кръг в НБЛ

Вече са ясни съдиите за мачовете от 4 кръг в НБЛ. Двубоите от мъжкия ни елит се завръщат в края на седмицата след паузата...

Последно коментирани