5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоОще от светаСерджо Скариоло с книга за своята треньорска кариера

Серджо Скариоло с книга за своята треньорска кариера

Обичам всички аспекти на баскетбола, признава 61-годишният специалист

Серджо Скариоло издаде книга за своята треньорска кариера. Тя носи името „Моята любов към баскетбола“, съобщават медиите на Стария континент.

Обичам всички аспекти на баскетбола и колкото по-дълбоко навлизах в него през годините, колкото повече го изучавах, толкова повече ми харесваше. Най-болезненото нещо в тази професия за мен винаги е била самотата. В момента, в който вземете решение, вие сте сами“, пише в своята книга Серджо Скариоло.

61-годишният специалист изведе Испания до титлите от европейските първенства през 2009, 2011, 2015 г. и тази година. С „Ла Фурия“ той има още световната титла от 2019 г., както и сребро и бронз от Олимпиадите през 2012 г. и през 2016 г.

Понастоящем Серджо Скариоло е начело на Виртус Болоня, който ще се завърне в Евролигата след броени часове. Днес от 21.30 ч. италианците ще приемат Монако в мач от 1 кръг в турнира на богатите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани