14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаРуско наказание за Макаби Тел Авив (видео)

Руско наказание за Макаби Тел Авив (видео)

УНИКС Казан отправи послание към цялата Евролига

КАКВО СЕ СЛУЧИ: УНИКС Казан изпрати послание до цялата Евролига. Тимът на Велимир Перасович надделя над Макаби Тел Авив с 85:74 като гост в мач от 14 кръг в турнира на богатите. Руснаците вече имат 8 победи и 6 загуби, което ги поставя на шесто място в класирането, докато израелците са осми с баланс от 7-7.

НАЙ-ДОБРИ: Лоренцо Браун реализира 26 точки за УНИКС Казан, които допълни с 6 борби и 6 асистенции. Айзея Кенън добави 18. Марио Хезоня се разписа с 14 точки.

Скоти Уилбекин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 18 точки и 5 борби. Джейлън Рейнълдс и Джеймс Нънали останаха с по 12.

КЛЮЧЪТ: Марио Хезоня бе на пейката, след като си изкара четири фаула, но се завърна през последната четвърт. Неговата поява даде разликата за УНИКС, след като хърватинът вкара две поредни тройки за серия от 10-0, което изведе гостите до +4 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 декември УНИКС Казан ще играе срещу ЦСКА Москва, а ден по-рано Макаби Тел Авив ще има за съперник Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – УНИКС КАЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани