7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаРилски спортист приключи участието си във ФИБА Къп (видео)

Рилски спортист приключи участието си във ФИБА Къп (видео)

Самоковци загубиха от Киев в последния си мач от групата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист отпадна от турнира ФИБА Къп. В последния си мач от група B на турнира самоковци загубиха от Киев с 62:84 при визитата си в Украйна.

И ОЩЕ: В другия двубой от този поток Трефъл Сопот победи Апоел Ейлат с 89:83. Това означава, че вицешампионите на България финишират четвърти с 2 успеха и 4 поражения, а напред продължават поляците и Киев. 

НАЙ-ДОБРИ: Алекс Симеонов единствен завърши с двуцифрен точков актив за Рилски спортист – 19 точки плюс 10 борби. Трей Портър и Мирослав Васов останаха с по 9.

Джеймс Бърнард Томпсън Джуниър бе най-добър за Киев – 28 точки и 5 борби. Андрий Войналович се отчете с 11.

КЛЮЧЪТ: Домакините си осигуриха двуцифрен аванс още първата част след 23:13, водени от Джеймс Бърнард Томпсън Джуниър, Дерил Уудсън и Андрий Войналович. През втория период въпреки усилията на Алекс Симеонов, Майкъл Кафи и Андрий Войналович увеличиха преднината на украинците до 20 точки за 41:21. След паузата Киев не изпусна инициативата и стигна до +31 точки, за да си осигури успеха с крайното 84:62.

СТАТИСТИКА ОТ КИЕВ – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани