4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияРилски спортист мина като на парад през Варна (видео)

Рилски спортист мина като на парад през Варна (видео)

20-та победа за самоковци в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист записа 20-та победа в НБЛ през този сезон. Тимът на Людмил Хаджисотиров надигра категорично Черно море Тича със 108:59 като гост в първия мач от 26 кръг в мъжкия ни елит. Самоковци имат в актива си и 2 загуби, като си осигуриха първото място в редовния сезон. Варненци са на дъното с баланс от 2-20.

НАЙ-ДОБРИ: Алекс Симеонов се разписа с 20 точки и 7 асистенции за Рилецо. Николай Георгиев добави 18 и 6 борби. Брендън Браун се отчете с 15 точки. Николас Карвачо оформи дабъл-дабъл – 14 и 12 борби. Мирослав Васов и Трей Портър вкараха по 12 точки, като вторият грабна и 15 борби.

Мартин Йорданов единствен финишира с двицифрен точков актив за Черно море Тича – 10 точки. За тима на Галин Стоянов днес не играха наказаният Георги Боянов и Мартин Коцев.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Самоковци доминираха под двата ринга, като овладяваха 56 срещу 19 борби за Черно море Тича. Освен това, Рилецо показа по-добра успеваемост в стрелбата от игра – 61% срещу 33% за „моряците“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 април Рилски спортист ще гостува на Спартак Плевен, а ден по-късно Черно море Тича ще се изправи срещу Черноморец.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани