10.3 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаРилски спортист изтърва Капфенберг във ФИБА Къп (видео)

Рилски спортист изтърва Капфенберг във ФИБА Къп (видео)

Самоковци допуснаха кош 1.4 секунди преди края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист изпусна Капфенберг след 67:69 в първия си мач във ФИБА Къп през този сезон. Двубоят бе от програмата на група Б в турнира, чийто домакин е Самоков.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Портър се отчете с 12 точки за Рилски спортист. Тихомир Желев добави 11. Капитанът Златин Георгиев завърши с 10 точки и 6 борби.

Ерик МакКлилан бе най-добър за Капфенберг със 17 точки и 6 борби. Александър Ерера се отчете с 16 и 7 борби. Неманя Кръстич остана с 13 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 7 мин. преди края на двубоя Неманя Кръстич изведе австрийците напред с 58:57. Тихомир Желев, Николас Карвачо и Алекс Симеонов върнаха лидерството на домакините за 64:60. Ерик МакКлилан фиксира равенство за 64:64. Двата отбора си размениха по един далечен снаряд и по една грешка преди Ерик МакКлилан да накаже самоковци с кош 1.4 секунди преди сирената, с което оформи крайното 69:67.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 януари Рилски спортист ще играе с Прометей, който по-рано днес би Киев със 72:66.

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – КАПФЕНБЕРГ 

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани