13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияРилецо мина през ада на две продължения в Пловдив (ВИДЕО)

Рилецо мина през ада на две продължения в Пловдив (ВИДЕО)

Павлин Иванов и Брендън Браун нямаха спиране срещу Академик

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист и Академик Пловдив изнесоха най-интересният двубой в НБЛ от началото на новия сезон. В мач от 2 кръг  самоковци триумфираха с 99:89 като гости след драма с две продължения. Рилецо е с баланс от 1 победа и 1 загуба до момента, колкото имат и пловдивчани.

НАЙ-ДОБРИ: Брендън Браун се разписа с 23 точки и 6 борби за Рилски спортист. Павлин Иванов добави 22 и 5 борби. Мирослав Васов се отчете с 12 точки. Алекс Симеонов и капитанът Златин Георгиев завършиха с по 11, като вторият овладя и 8 борби.

Капитанът на Академик Пловдив Васил Бачев, Николай Николов и Йере Вучица бяха най-добри с по 17 точки. Обрад Томич приключи с 11 и 7 борби. Антъни Гуджино остана на крачка от дабъл-дабъл – 10 точки и 9 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 40 минути не стигнаха на двата отбора да се победят, като се наложи те да играят не едно, а цели две продължения. Във второто, Павлин Иванов, Мирослав Васов и Брендън Браун бяха по-съсредоточени и с 15-5, подпечатаха победата на своя тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 октомври Рилски спортист ще приеме Ямбол, а Академик Пловдив ще гостува на Левски Лукойл.

СТАТИСТИКА ОТ АКАДЕМИК ПЛОВДИВ – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани