9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид спря устрема на Фенербахче в Евролигата (видео)

Реал Мадрид спря устрема на Фенербахче в Евролигата (видео)

6 поред за испанския гранд в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид нанесе втора загуба на Фенербахче в Евролигата през този сезон. Селекцията на Чус Матео се наложи над турския си съперник с 85:71 като гост в мач от 11 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: „Белия балет“ е с баланс от 8-3 и се изкачи до второ място в класирането на турнира, записвайки шеста поредна победа. Отборът на Димитрис Итудис има на сметката си и 9 успеха, с което остава на върха.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса отбеляза 18 точки за Реал Мадрид плюс 6 асистенции. Еди Таварес добави 17. Габриел Дек се отчете с 12 точки и 8 борби.

Джонатан Мотли бе най-резултатен за Фенербахче с 20 точки и 7 борби. Девин Букър вкара 15. Мелих Махлутоглу остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите започнаха мача силно и стигнаха до 25:16 в своя полза, като повече не погледнаха назад. Те бяха напред с 12 точки на полувремето за 46:34 и стартираха последната четвърт при 68:54. Това се оказа достатъчно за крайното 85:71 в тяхна полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 декември Реал Мадрид ще приеме Монако, докато Фенербахче ще гостува на АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани