4.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид оцеля срещу Армани Милано (видео)

Реал Мадрид оцеля срещу Армани Милано (видео)

20-та победа за отбора на Чус Матео в Евролигата този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид записа победа №20 в Евролигата през този сезон. На свой терен селекцията на Чус Матео отказа Армани Милано с 91:87 в мач от 29 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд има в актива си и 9 загуби, с което заема второ място в класирането, докато италианският състав е на 13-та позиция с 12 успеха и 16 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса отбеляза 27 точки за Реал Мадрид, като бе 13/14 от линията за изпълнение на наказателни удари, плюс 5 борби. Еди Таварес добави 17 и 8 борби. С по 12 точки приключиха Гершон Ябуселе и Марио Хезоня. 

Шабаз Нейпиър бе най-резултатен за Армани Милано със 17 точки и 8 асистенции. Николо Мели вкара 16 и 7 борби. С по 14 точки останаха Стефано Тонут и Били Барън, като първият овладя и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: След оспорвана битка Реал поведе с 83:76 3.25 мин. преди края, но Армани Милано отвърна със серия от 8-1, за да стигне до равенство за 84:84 след тройка на Шабаз Нейпиър. Мадридчани сложиха точка на спора със серия от 7-3, дело на Еди Таварес, Джанан Муса и Габриел Дек, за да фиксират крайното 91:87.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 март Реал Мадрид ще спори с Виртус Болоня, докато Армани Милано ще играе срещу Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани