25 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид мина през трилър с две продължения в Атина (видео)

Реал Мадрид мина през трилър с две продължения в Атина (видео)

“Белият балет” удължи серията си от победи срещу гръцки съперници

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид завоюва 11-та си поредна победа срещу гръцки съперник в Евролигата. Момчетата на Пабло Ласо минаха през ада на две продължения, но оцеляха срещу Панатинайкос след 97:93 в трилър в Атина. “Белият балет” е с баланс от 9-5 и е четвърти, докато “детелините” са 15-ти с 4 успеха и 9 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Уолтър Таварес бе много полезен за Реал Мадрид и оформи дабъл-дабъл – 20 точки и 14 борби. Алберто Абалде се отчете с 19 и 6 асистенции. Антъни Рандолф приключи с 18 точки и 5 борби.

Неманя Недович бе най-резултатен за ПАО с 27 точки. Янис Папапетру отбеляза 18 плюс 7 борби. Йоргос Папаянис остана с 14 точки и 5 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: След 82:82 във второто продължение чрез Алберто Абалде, Габриел Дек и Трей Томпкинс мадридчани стигнаха до 95:90 и това се оказа достатъчно за крайния успех. Испанският гранд обаче пропусна да си осигури победата още в редовното време, след като водеше с 14 точки в третия период, но допусна авансът му да бъде заличен.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 декември Реал Мадрид ще гостува на Олимпиакос на Александър Везенков, а Панатинайкос ще се изправи срещу АЛБА Берлин ден по-рано.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани