4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид мина кота 100 срещу Партизан (видео)

Реал Мадрид мина кота 100 срещу Партизан (видео)

2 от 2 в Евролигата за "Белия балет" в рамките на 48 часа

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид доказа за пореден път защо е определян за царя на двойните кръгове в Евролигата, записвайки втори пореден успех в рамките на 48 часа. Пред своята публика отборът на Чус Матео отказа Партизан със 105:97, като вече е с баланс от 7-3 и е трети в класирането. Сръбският гранд пък има 4 победи и 6 загуби, като се нарежда на 12-то място.

НАЙ-ДОБРИ: Серхио Люл се отчете с 20 точки за Реал Мадрид. Еди Таварес добави 17 и 8 борби. Марио Хезоня и Габриек Дек финишираха с по 15 точки. Джанан Муса вкара 14.

Зак Лидей бе най-резултатен за Партизан с 20 точки, 6 борби и 6 асистенции. Данте Екзъм се прибра в съблекалнята със 17. Кевин Пънтър остана с 16 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Мадридчани бяха по-точни в стрелбата от средно разстояние – 64.9% срещу 51.7% за съперника. Освен това, домакините овладяха подкошието, след като грабнаха 34 срещу 24 борби за Партизан.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 декември Реал Мадрид ще гостува на лидера в класирането Фенербахче, докато ден по-рано на свой терен Партизан ще играе срещу Валенсия. 

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани