21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид изнесе лекция на Макаби Тел Авив (видео)

Реал Мадрид изнесе лекция на Макаби Тел Авив (видео)

Испанският гранд е с предимство от две победи в серията от плейофите в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид се сблъска с доста трудности в последните месеци, но тази вечер изглеждаше като отбор, преборил всичко. Пред своята публика селекцията на Пабло Ласо не се смили над Макаби Тел Авив след 95:66 и вече води с 2-0 победи в 1/4-финалната плейофна серия в Евролигата.

НАЙ-ДОБРИ: Серхио Люл даде тон на испанския гранд със 17 точки, от които 5 тройки. Венсан Поарие и Гершон Ябуселе добавиха по 16, като първият грабна и 10 борби за дабъл-дабъл.

Нито един от играчите на Макаби Тел Авив не премина границата от 10 точки. С най-много завърши Кийнан Еванс – 9 точки. С по 8 останаха Скоти Уилбекин, Дерик Уилямс и Анте Зизич.

КЛЮЧЪТ: Домакините овладяха контрола над двубоя още в първия период, след като направиха серия от 19-8, включваща три поредни тройки на Серхио Люл, за да излязат напред с 35:26. Мадридчани не спряха дотук и до почивката вече водеха с 56:37, възпозвайки от силното включване от пейката на Венсан Поарие. След паузата Реал съумя да запази аванса си и стигна до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до три успеха от пет срещи. Следващият мач между Макаби Тел Авив и Реал Мадрид ще бъде на 26 април на израелска земя.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани