8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид издържа в Атина (видео)

Реал Мадрид издържа в Атина (видео)

Испанският гранд заложи на защитата в края и не сбърка

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид започна с победа новия сезон в Евролигата. При визитата си в Атина отборът на Чус Матео пребори Панатинайкос със 71:68 в мач от 1 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Еди Таварес завърши с 14 точки и 6 борби за Реал Мадрид. Джанан Муса добави 13. Габриел Дек се разписа с 9 точки и 13 борби.

Дерик Уилямс бе най-резултатен за Панатинайкос с 15 точки. Парис Лий се отчете с 12. Артурас Гудайтис остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: 4.23 мин. преди края „детелините“ излязоха напред с 63:62 след серия от 8-0, завършила с тройка на Парис Лий. Джанан Муса и Серхио Люл обаче не сбъркаха и върнаха лидерството на Реал за 71:65, а силна игра в защита на Еди Таварес подпечата успеха му. Далечен снаряд на Лий със сирената оформи крайното 68:71.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 октомври Реал Мадрид ще гостува на Барселона в първото за сезона „Ел Класико“ в Евролигата. Същият ден ПАО ще играе срещу Цървена Звезда в Белград. 

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани