10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАПърви дисквалификации в кариерите на Денис Шрьодер и Кайри Ървинг (видео)

Първи дисквалификации в кариерите на Денис Шрьодер и Кайри Ървинг (видео)

Лейкърс спечелиха дуела в Бруклин

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Аджелис Лейкърс спечелиха дуела с Бруклин след 126:101 като гости в двубой, донесъл две дисквалификации. Това бе трета победа за „езерняците“ в последните им шест мача в НБА и общо 33-та през сезона.

И ОЩЕ: Денис Шрьодер и Кайри Ървинг не завършиха срещата. Двамата бяха пратени под душовете 9.41 мин. преди края на трeтата част, когато гардът на Лейкърс бе фаулиран от своя съперник. Немският национал започна да се оплаква на реферите от играта на Ървинг, което не се хареса на последния. Двамата продължиха спора, което принуди съдията Зак Зарба да ги дисквалифицира. И за двамата това се случи за първи път в кариерите им.

НАЙ-ДОБРИ: Андре Дръмънд бе много полезен за Лейкърс и оформи дабъл-дабъл – 20 точки и 11 борби. Денис Шрьодер добави 19. Бен Маклемор се разписа със 17 точки.

Кевин Дюрант бе най-добър за Бруклин с 22 точки, 7 борби и 5 асистенции. Кайри Ървинг реализира 18. Ламаркъс Олдридж остана с 12 точки.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани