18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияПуснаха в продажба билетите за Купата на България

Пуснаха в продажба билетите за Купата на България

Надпреварата ще бъде от 21 до 24 март

Билетите за трите дни от тазгодишния турнир за Купата на България вече са в продажба. Надпреварата ще се проведе в „Арена София“ от 21 до 24 март.

Можете да закупите билети тук

Цената на пропуските е 10 лв., като закупеният билет важи за всички двубои в програмата за деня.

В продажба са и тридневни билети за VIP-зоната в „Арена София“, като цената им е 80 лв.

Във вторник (21 март), ще се изиграят четирите четвъртфинала турнира за Купата на България. В първия, от 13.00 ч., един срещу друг отново ще се изправят лидерът в НБЛ Рилски спортист и Черноморец. След това, от 15:15 ч. един срещу друг ще излязат Левски и Берое. В 18:00 ч. започва мачът между ЦСКА срещу Спартак Плевен, а програмата за първия ден завършва с двубоя Балкан – Ямбол от 20:15 ч. На 22 март (сряда) полуфиналите са от 18:00 ч. и 20:15 ч. Двубоят, който ще определи новия носител на трофея ще бъде на 24 март от 19:00 ч.

За всички мачове в залата ще се допускат безплатно деца и ученици, които представят ученическа карта. Организаторите отправиха и специална покана към всички трениращи баскетбол деца в страната да посетят Арена „София“, за да видят най-добрите български състезатели и отбори на едно място.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани