18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияПрезидентът на Черно море Тича: Ще стартираме само с наши състезатели (видео)

Президентът на Черно море Тича: Ще стартираме само с наши състезатели (видео)

Напускането на Георги Бакалов е сериозен удар за нас, добави Георги Ганчев

Ръководството на Черно море Тича даде днес пресконференция, която е първа от началото на подготовката за новия сезон. На срещата с медиите присъстваха президентът на варненския клуб Георги Ганчев и треньорът Галин Стоянов. Първият коментира ситуацията с школата и раздялата с треньора Георги Бакалов.

Има неяснота за новия сезон, свързана с пандемията. На този етап мачовете ще са без публика. Ще стартираме шампионата само с наши състезатели. Оптимисти сме по отношение на финансирането на клуба“, заяви Георги Ганчев. Той обяви, че Георги Бакалов е напуснал клуба и няма да работи с подрастващите. Неговата възраст ще се води от Спас Натов.

Жоро много изненадващо взе това решение. Сериозен удар е за нас. Той беше най-добрият ни треньор, който работи в школата. В момента учи и това също може би е една от причините за неговото решение, но има и други такива. Няма яснота в тази посока. Знам, че един ден ще се върне отново“, каза Георги Ганчев.

Президентът на Черно море Тича не вярва, че причина за напускането на Бакалов е нeуспехът на финала в старшата възраст, където варненци не успяха да станат шампиони. Във варненския клуб се очаква да пристигне Даниел Клечков, който ще води юношите старша възраст. На този етап обаче нещата не са сигурни и се очаква развитие.

Имаше вероятност Пламен Алексиев да бъде играещ помощник-треньор на Галин Стоянов в мъжкия тим, но няма да му е лесно. По-скоро той ще помага на Клечков при юношите. Иначе Алексиев ще участва и в мачовете на тима”, допълват още клуба от морската ни столица.

Саша Топчов вече не е изпълнителен директор на Черно море Тича. Той се завръща в собствената си академия „Стар баскет“. Няма да има такъв пост вече в клуба, като причините за решението му не бяха коментирани по време на пресконференцията.

През новия сезон Черно море Тича отново ще играе домакинските си срещи в зала “Христо Борисов“.

Вижте сами: 

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани